zondag 1 maart 2020

KIC Challenge 139 Meer dan 4 lagen!

Hallo allemaal!

Het is alweer een maand geleden dat de Challenge Alles Mag, Behalve een Kaart! van start is gegaan, en dat betekend dat mijn dochtertje inmiddels ook al weer iets meer dan 2  maandjes oud is.

Afgelopen dinsdag met carnaval, wilde we de kinderoptocht gaan kijken hier in Valkenburg, op de site van de vereniging stond dat deze was verplaatst van de zondag naar de dinsdag 15:11, echter na 14:00 aangekomen, bleek hij 2 uren eerder vertrokken te zijn. 
Toen maar even gaan wandelen en even bij een zaakje wat gaan drinken, en voor Cheyenne een flesje.
Na het flesje heb ik deze selfie gemaakt, en wat wordt ik hier blij van! 



Inmiddels heb ik zelf ook heel af en toe weer tijd om eens wat te freubelen. 
Dus jullie zullen ook weer regelmatig iets van mezelf erbij gaan zien.


Hieronder de voorbeelden van het team:










Geen fotobeschrijving beschikbaar.








De sponsor voor deze challenge is: 

Ons DT- lid Renate met een Sizzix stans.



Deze challenge loopt tot en met zaterdag 4 april 2020 tot 23:00


Meedoen kan uiteraard via onze Facebookgroep of door jullie creatie te mailen naar kaartjesinspiratiechallenges@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------

PS: Ik wil jullie erop attenderen dat als jullie via blogs willen meedoen en een creatie willen insturen, dat er dan wel een foto bij moet zijn die ik in het album kan plaatsen, want met alleen een link kan ik de bijdrage helaas niet toevoegen voor jullie. 
Dus er komt dan een foto met verwijzing naar jullie blog op te staan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat betreft het plaatsen van jullie creaties in onze Facebookgroep even het volgende:


Zou je de volgende challenge je foto in het juiste album willen plaatsen?
Mocht je niet weten hoe dat moet:
Klik op foto's, dan op albums, zoek het juiste album (meestal de eerste die je links boven in ziet) en dan zie je rechtsboven de knop toevoegen.
Zo is het voor ons veel overzichtelijker, alvast bedankt voor je medewerking


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige voorbeeldkaarten en een schattige foto van je kleine meisje.
    Ik heb zojuist mijn kaart via de mail doorgestuurd met foto.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal Ik had in het verleden een worstelingsrelatie met mijn man, wat leidde tot een scheiding met mijn eerste man. Nadat ik en mijn ex-man waren gescheiden, kreeg ik nog een kans om opnieuw te trouwen en slechts 2 jaar van mijn tweede huwelijk was er weer een scheiding die me bijna emotioneel doodde. Ik bleef nog twee jaar ongehuwd en een alleenstaande moeder. Eerlijk gezegd was ik er niet echt blij mee, want elke vrouw had een man nodig in haar leven, er was een tijd dat ik mijn eerste echtgenootfoto zag en ik besefte hoeveel ik van hem hield en hem heb gemist. Ik probeerde hem te bereiken, maar er werd mij verteld dat hij verder ging met zijn leven en dat we misschien nooit meer samen zouden zijn. Ik huilde die nacht bitter omdat ik dacht dat ik de man verloor waar ik zoveel liefde voor had. Ik vroeg om advies over wat ik moest doen en een vriend van mij gaf me een contactpersoon van Dr. mohammed Solution Temple, ik raadpleegde hem en op zijn best met zijn krachtige spreuken hielp hij me met een Reunion Marriage Love Spell om mijn ex-man terug te geven voor mij, in slechts 6 dagen had ik betoverer met een spiritueel herenigingsgebed met dr. mohammed alles draait voorgoed in mijn leven, ik woon nu gelukkig weer bij mijn eerste man en los de echtscheidingskwesties op. met de hulp van Dr. mohammed, zijn een man van wijsheid en zorg. Bedankt en ik waardeer alle hulp die je hebt verleend om mijn ex-man weer in mijn leven te krijgen. Ik getuig hier vandaag dat Dr. mohammed krachtig is, het kan alle problemen in een verbroken relatie met liefde oplossen, neem opnieuw contact met hem op voor oplossingen voor elk soort relatieprobleem. E-mail .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Je kunt hem ook bellen of hem toevoegen op WhatsApp + 2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen