zondag 2 februari 2020

KIC Challenge 138 Alles mag, behalve een kaart!

Hallo allemaal!

Het is alweer een maand geleden dat de challenge geboortekaartje van start is gegaan, en dat betekend dat mijn dochtertje inmiddels ook al iets meer dan een maandje oud is.

Deze foto was gemaakt op de dag dat ze een maandje oud was, en ze lag lekker bij mijn vader/ haar opa te slapen na een flesje. 


Ik ben zelf nog steeds helemaal in de wolken van en met dit wondertje, kan nog steeds mijn ogen niet van haar afhouden, en tijd om bijdrages te maken voor de challenges zit er voorlopig nog niet in,maar zij is het dubbel en dik waard dat dat even op een laag pitje staat, 

Gelukkig sta ik er niet alleen voor, en heb ik een geweldig team wat met mij samen werkt, en zij delen graag hun creaties met jullie, voor deze challenge met het thema :
Alles mag, behalve een kaart! 


De sponsor voor deze challenge is: 

DT-lid Renate met een wolkmal van Dutch Dubadoo en een stansmal met kuikentjes.
Deze challenge loopt tot en met zaterdag 29 februari 2020 tot 23:00


Meedoen kan uiteraard via onze Facebookgroep of door jullie creatie te mailen naar kaartjesinspiratiechallenges@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------

PS: Ik wil jullie erop attenderen dat als jullie via blogs willen meedoen en een creatie willen insturen, dat er dan wel een foto bij moet zijn die ik in het album kan plaatsen, want met alleen een link kan ik de bijdrage helaas niet toevoegen voor jullie. 
Dus er komt dan een foto met verwijzing naar jullie blog op te staan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat betreft het plaatsen van jullie creaties in onze Facebookgroep even het volgende:


Zou je de volgende challenge je foto in het juiste album willen plaatsen?
Mocht je niet weten hoe dat moet:
Klik op foto's, dan op albums, zoek het juiste album (meestal de eerste die je links boven in ziet) en dan zie je rechtsboven de knop toevoegen.
Zo is het voor ons veel overzichtelijker, alvast bedankt voor je medewerking


2 opmerkingen:

 1. Ik wil gewoon dat de hele wereld op de hoogte is van deze spreukmachine die ik enige tijd geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor mij heeft gedaan. mijn vrouw verliet me 4 jaar geleden met mijn kinderen. Ik was aan het surfen op internet toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette. Ik besloot het te proberen en mijn vrouw is nu terug en we zijn weer gelukkig omdat de oorzaak te schriftelijk is vastgelegd alles wat ik kan zeggen is heel erg bedankt, ik ben erg blij. En hij verzekerde me dat hij veel magie doet, inclusief

  Liefdes spreuk
  Machtsspreuk
  Succes spell
  Het lot van de zwangerschap
  Spreuk van het huwelijk
  spellen voor een goedbetaalde baan
  Bescherming spreuk
  spell om een rechtszaak te winnen
  succes spell etc.

  als je de hulp van de spell caster Dr. Ajayi nodig hebt, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op whatsapp +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn. Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al een maand ? Wat gaat de tijd snel ! Hoe schattig en hoe lief !

  BeantwoordenVerwijderen