zondag 23 april 2023

Eerste teamdag Kaartjes Inspiratie Challenges

Hoi allemaal,

zaterdag 15 april was het dan eindelijk zover, onze eerste teamdag. We gingen elkaar voor het eerst ontmoeten, sommigen hadden elkaar al eens ontmoet. 

We reden 's morgens vroeg, vanuit alle hoeken van het land naar Gorinchem, daar zou de ontmoeting plaats vinden. 

Op het werk bij Astrid is een mooie ruimte waar we de dag mochten doorbrengen. Na een hartelijk en warme ontvangst en met elkaar kennis gemaakt te hebben gingen we aan de koffie/thee met wat lekkers erbij.

Ook werden er presentjes uitgedeeld, super leuk!Elly en ik (Renate) hadden een project voorbereid om deze dag samen te gaan maken. En wat is het project leuk ontvangen. Ik had voor iedereen een zakje met bronsen spulletjes meegebracht. Dit om het project, een husse accordeon mee af te werken. 
Hieronder een impressie van deze fijne teamdag en de projecten die tot dusver klaar zijn. 


Onderstaande is de nieuwe omslagfoto voor onze Faceboekgroep.


Dit zijn de accordeons die tot dusver klaar zijn:

Darline


EllyHelmaJessyJolanda


KimNicolette


Renate


Maandag 24 april om 19.00 uur geven we een live in onze faceboekgroep, zodat je dit project ook kunt maken. Hieraan is ook een uitdaging verbonden. Als je mee wilt doen mag je het volgende klaarleggen:klik op de foto voor een vergroting

Deze uitdaging is van maandag 24 april 20.00 uur tot en met 22 mei 23.59 uur. Je mag je accordeon hieronder in de Inlinkz achterlaten. Je mag zovaak meedoen als je wilt.

Veel succes!

Team KIC

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

3 opmerkingen:

 1. Het was zo leuk he, en als je dit allemaal weer terug ziet, krijg je weer zin in de volgende keer.
  Succes en tot vanavond Xx
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fantastich gedaan. allemaal!
  groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke teamdag moet dit zijn geweest en wat zijn jullie creaties allemaal prachtig geworden! Heel erg bedankt voor het inspirerende you tube filmpje Renate nu kon ik ook lekker mee doen! (geen facebook) Het was super leuk om te maken en de uitleg heel duidelijk ... thanks!
  Groeten Gerie

  BeantwoordenVerwijderen