zondag 30 januari 2022

KIC start uitdaging #163 Sketch

Goedemorgen allemaal,

vandaag start er een nieuwe uitdaging op ons blog en in onze facebookgroep

Kaartjes Inspiratie Challenges

Deze keer hebben we een sketch. Deze willen we graag terug zien op je creatie. Je mag hem spiegelen en draaien. Let wel op de tag.

 


Je mag meedoen met 2 creaties, deze mag je linken onder in dit bericht. Graag linken naar je kaarten/creaties, niet naar je startpagina.
Je kaarten mogen niet ouder zijn dan de start van deze uitdaging, 30 januari 2022.
De uitdaging duurt tot 26 februari 2022 18.00 uur

Ons designteam heeft prachtige inspiratie kaarten gemaakt:

Darline





Kim



Elly




Helma



Als je geen blog hebt mag je je kaarten plaatsen in onze facebookgroep
in het daarvoor bestemde album.
Heb je geen blog of facebook dan mag je een goede foto van je kaarten emailen naar renatekaarten@gmail.com of contact opnemen via het contactformulier in de sidebar, dan zet ik je kaarten in de facebookgroep zodat je toch mee kunt doen.

De sponsor van deze uitdaging is Angela's Hobbycorner

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

6 opmerkingen:

  1. Prachtige inspiratie kaarten, dames. Dank jullie wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaarten gemaakt met de sketch. Altijd leuk om te zien dat iedereen het anders doet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe ik mijn man terugkreeg..........DE BESTE MANIER OM TE Winnen en je ex-echtgenoot te krijgen MET DE HULP VAN DR OGUGU KRACHTIGE EN DRINGENDE LIEFDESPELL MET 100% GARANTIE Mijn man heeft me de afgelopen maanden in de steek gelaten nu, en weiger terug te komen omdat hij werd vastgehouden door een vrouw die hij net ontmoette, daarvoor heb ik geleden en het was een worsteling, maar ik besluit alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat mijn man en ik kwam weer bij elkaar zoals vroeger, toen ging ik daar online. Ik zag zoveel goede gesprekken over deze spreukgebruiker wiens e-mail solutiontempledrogugu@gmail.com is, dus ik moest contact met hem opnemen en mijn probleem aan hem uitleggen en in slechts 48 uur als hij heeft beloofd, mijn man kwam thuis en zijn gedrag was terug naar de man met wie ik getrouwd was. Ik kan de spreukgieter niet genoeg bedanken voor wat hij voor mij heeft gedaan, ik ben zo dankbaar en ik zal nooit stoppen om zijn naam op internet te publiceren voor het goede werk dat hij voor mij heeft gedaan, nogmaals, zijn e-mail hem direct.. solutiontempledrogugu@ gmail.com of bel/WhatsApp:+2347011196745http://www.facebook.com/Dr.ogugu4/

    BeantwoordenVerwijderen