zondag 25 oktober 2020

KIC 3de reminder #146 Herfst / Halloween

 Dag allemaal,

Vandaag de 3de en laatste reminder van onze uitdaging #146

Herfst / Halloween

Wat hebben we al prachtige herfst en halloween kaarten voorbij zien komen, erg leuk om bij jullie blogs langs te gaan.

Je mag met 2 kaarten meedoen, dit kan tot 31 oktober 18.00 uur.

Je mag je nieuwe creatie (niet ouder dan 4 oktober) hier onderaan dit bericht achter laten, met Inlinkz. Graag linken naar je creatie, niet naar je hele blog.

Het designteam heeft weer mooie inspiratie creaties gemaakt:

Bianca
gastdesigner Jessy Meskensen gastdesigner Lin DaAls je geen blog hebt mag je je creatie achter laten in onze facebookgroep 
in het daarvoor bestemde album.

De sponsor van deze uitdaging is


Veel plezier met knutselen en succes!
Team KIC

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 opmerkingen:

  1. Er zijn weer prachtige DT kaarten gemaakt, dank jullie wel dames
    Groetjes Renate xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me scheidde, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken , Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren.

    BeantwoordenVerwijderen