woensdag 30 september 2015

Uitslag KIC Challenge 68 Beterschap!

Hallo Allemaal!


Hier zijn we weer met de uitslag van  KIC Challlenge 68 Beterschap!


Vanaf nu wordt onze winnaar weer gekozen via random.org om iedereen kans te kunnen laten maken om onze challenge te winnen. 


Onze winnares is Gerjanne (nr 15) met  onderstaand kaartje:

Gerjanne van harte gefeliciteerd met het winnen van deze challenge!
Wil je even contact met ons opnemen via sponsoringkaartjesinspiratie@gmail.com en dan zorgen we dat je gegevens bij de sponsor terecht komen.Onderstaande afbeelding mag je meenemen voor op je blog. 


Wij hebben zelf weer een top 3 samengesteld.


Bij deze onze top 3:

 1. Peet (nr 2)
 2. Joke (nr 12) 
 3. Sé-tje LimLam (nr 18)


Dames van de top 3, ik wil jullie graag een plekje aanbieden als gastdesigner voor de eerst volgende challenge wat er weer komt.Neem hiervoor contact met me op via kaartjesinspiratiechallenges@gmail.com

Onderstaande afbeelding mogen jullie meenemen voor op jullie blog. 


6 opmerkingen:

 1. Gerjanne gefeliciteerd met je gewonnen prijs en de twee andere dames die samen met mij in de top3 eindigde wil ik natuurlijk ook feliciteren. Ik vind het een hele eer om eens gastdesigner te zijn en ga ook gelijk contact opnemen ;-)

  Lieve groet, Petra L

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Kim en DT, wat gaaf dat ik de random winnaar ben en enkele digi's win van de Besties (ik las dat dat de prijs was..) Heel leuk!
  Dames van de top 3 van harte! En ik kan zeggen dat het heel leuk is Gast designer te zijn bij KIC. Ben ik ook al eens geweest!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je prijs GerJanne en ook de dames van de Top 3 gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proficiat dames! GerJanne met je winnende kaartje, de ander dames met hun toppertjes ! Ik kijk uit naar de crea's van de gast DT'ers!
  groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb direct contact opgenomen via mail en hoor helemaal niks. Tja, dan houd het voor mij ook op om gast designer te zijn bij een volgende challenge. Jammer want ik had het graag gedaan...

  Ik hoop dat jullie andere mensen wel iets laten horen/weten.

  BeantwoordenVerwijderen