maandag 8 april 2013

Breaking News!


Hallo allemaal!

Ik moet jullie helaas mede-delen, dat Claudia, met wie ik dit challenge-blog heb opgestart, heeft besloten zich terug te trekken.

Maar we gaan gewoon door met dit Challenge- Blog, want vanaf het begin loopt dit al heel goed, boven mijn   verwachtingen uit.

Hierdoor zullen wel wat kleine dingetjes veranderen. 
Dat zie je in het linker blokje met de belangrijkste activiteiten op het blog, maar zal ik ook nu even benoemen:

 • Willie plaatst de 1e en 3e donderdag van de maand een leuke tip, en dit zal teven verwijzen naar een of meerdere van onze sponsors. Hierdoor worden deze ook een beetje in de spotlight gezet, waardoor de rubriek Sponsor in de Spotlight op maandag komt te vervallen. 
 • Krista zal de 2e en 4e donderdag van de maand een leuke workshop plaatsen. Zij zal dit zoveel mogelijk proberen af te stemmen aan de dan lopende challenge, maar dit zal niet altijd mogelijk zijn.
 • Vicky en Ria zullen ons om beurten verblijden met een leuke sketch. Hier kunnen jullie een creatie mee maken, en een beetje reclame maken voor ons challenge-blog. Deze hoeft niet gelinkt te worden, maar mag je wel vernoemen in je blogpost.
 • De challenges blijven we met 2 teams uitvoeren, team groen en team roze, zoals jullie van ons gewend zijn en ook de uitslagen van de challenge blijven we op de woensdag na het ingaan van de nieuwe challenge bekend maken.
Omdat er nu enkele gaten vielen, in team roze, heb ik 2 meiden bereid gevonden om dit team te komen versterken.

Dit zijn Patricia Kleijn  en Ginette Bos .

Willen jullie meer over beide dames weten, blijf dan de designteam-pagina in de gaten houden.

Ik ben blij dat jullie ons met zo een grote getale volgen, en  dat jullie iedere keer met veel plezier meedoen aan onze challenges.

En ik ben ook heel blij dat ik 2 teams aan mijn zijde heb, die mij helpen met het voortzetten van dit blog,
dus ook langs deze weg, wil ik de dames van zowel team groen, als team roze, even heel erg bedanken en in het zonnetje zetten.
4 opmerkingen:

 1. Fijn dat KIC toch doorgaat, leuk, houd de pagina in de gaten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie doorgaan.
  Ginette leuk dat je in het team zit.

  Groetjes Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes allemaal en ik mag jullie ook wel veel tijd en sterkte wensen.
  groetjes leny w

  BeantwoordenVerwijderen