zaterdag 2 maart 2013

KIC Schets #001

Hallo allemaal!   

Aangezien de naam van onze blog, Kaartjes-Inspiratie Challenge Blog is, gaan we jullie elke zaterdag een leuke kaartenschets voorschotelen!  Op die manier hopen we dat jullie nog meer inspiratie gaan krijgen voor het maken van kaartjes.

Ik zal dat om de week doen, dus elke maand mag je van mij 2 schetsen en bijbehorende kaartje(s) verwachten.

En dit is dus de eerste KIC-schets van hopelijk een lange reeks! Het is een vierkante schets, maar uiteraard kun je er ook gewoon een rechthoekige kaart van maken. Voor de Nederlandse kaartjesmakers maken de portkosten geen verschil uit voor de verzendkosten, maar in België moet je daar het dubbel tarief ophangen...


Ik heb voor deze keer 3 versies gemaakt van de schets.  Had toch nog ingekleurde stempelafdrukjes zitten, en mijn handen jeukten om weer aan de knutsel te gaan...



ROZE ROZEN

Bij deze versie van de kaart heb ik de horizontale strook over de verticale strook gekleefd.  Zo kon je nog wat meer zien van het mooie papier met rozen.



PAARSE ROZEN

Dit vind ik zelf het mooiste kaartje van de reeks, te meer omdat het ook een (voor mij) ongewone kleur is om te gebruiken, maar alles komt zo mooi in elkaar samen van kleurtjes.


VERJAARDAGSTAART

Deze stempel had ik nog lang liggen, denk zelfs dat ze nog ingekleurd zijn met mijn allereerste alcoholmarkers van Nellie Snellen.  Ook het stansje zat er al achter, dus gewoon weer een paar stukjes papier uit mijn mapje gehaald en klaar!!! 

Hopelijk vinden jullie deze schets ook leuk om te gebruiken, en misschien kun je die zelfs gaan combineren met de nieuwe challenge die er morgen aankomt! Wat het is, verklap ik natuurlijk nog niet, dus kom morgen zeker ook even langs!!!

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuke sketch en wat een prachtige uitwerkingen ervan!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke sketch en mooie voorbeelden ☺

    Een gezellig (knutsel)weekend gewenst :)
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor de sketch, net als jij vind ik de paarse variant ook het mooiste (maar dat komt waarschijnlijk omdat paars mijn favo kleurtje is ;-), maar je andere kaartjes zijn ook leuk hoor). Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuke skectch! Ben benieuwd naar morgen!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie schets en prachtige kaarten zijn er gemaakt,
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen